Κόσμος

Οργισμένος ο Άλεκ Μπάλντουιν: Έσπασε το κινητό γυναίκας που του ζητούσε επίμονα να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη»

Την οργή του Άλεκ Μπάλντουιν προκάλεσε μια πολίτης η οποία απαιτούσε από τον ίδιο να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη» καθώς σε βίντεο που αναρτήθηκε τη Δευτέρα στα social media φαίνεται ο ηθοποιός να της σπάει το κινητό τηλέφωνο.

Όλα φαίνεται να συνέβησαν σε καφετέρια στην οποία βρισκόταν ο Μπάλντουιν όταν ο ηθοποιός περίμενε στο ταμείο να πληρώσει.

Όπως ακούγεται στο βίντεο η επίμονη πολίτης ζητά «Άλεκ μπορείς σε παρακαλώ να πεις "ελευθερώστε την Παλαιστίνη;"» με τον ηθοποιό να αδιαφορεί και να συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα, όπως ακούγεται στο βίντεο, συνεχίζει επίμονα να ζητά από τον 66χρονο ηθοποιό να πει αυτό που του ζητούσε με τον Μπάλντουιν να πηγαίνει στην είσοδο της καφετέριας και να της δείχνει να αποχωρήσει.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι. Απλά πες "ελευθερώστε την Παλαιστίνη". Γ... το Ισραήλ, γ... τον σιωνισμό» επέμεινε η γυναίκα με τον Μπάλντουιν να συνεχίζει να της δείχνει την έξοδο.

Η επιμονή της γυναίκας έκανε τελικά τον Μπάλντουιν να της χτυπήσει το κινητό τηλέφωνο την ώρα που έλεγε σε υπάλληλο της καφετέριας «μπορώ να σου ζητήσω μια χάρη;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ