Κόσμος

Ιταλία: Γίνεται έρευνα για πλαστό εταιρικό ισολογισμό εις βάρος της υπουργού Τουρισμού

Η εισαγγελία του Μιλάνου ερευνά το ενδεχόμενο πλαστού εταιρικού ισολογισμού, σε βάρος της υπουργού Τουρισμού της ΙταλίαςΝτανιέλα Σαντανκέ. Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε εταιρίες της υπουργού, οι οποίες δραστηριοποιούνται ιδίως στον εκδοτικό τομέα κυρίως κατά την χρονική περίοδο 2016- 2022.

Η Σαντανκέ, από τα γνωστότερα στελέχη του κόμματος “Αδέλφια της Ιταλίας” της Τζόρτζια Μελόνι, ερωτηθείσα σχετικά, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Από την αντιπολίτευση, τόσο το κέντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα, όσο και τα Πέντε Αστέρια, ζήτησαν την παραίτησή της από την θέση της υπουργού Τουρισμού, τονίζοντας ότι “πρόκειται για μια γυναίκα η οποία ψεύδεται κάτ’ εξακολούθηση” και ότι “με την συμπεριφορά της, ντροπιάζει τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...