Σβαρτσενέγκερ
Κόσμος

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Με βηματοδότη μετά από 3 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε πως του τοποθετήθηκε βηματοδότης, την περασμένη εβδομάδα, αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

Ο 76χρονος ηθοποιός μίλησε στο podcast «Arnold's Pump Club» κι αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

«Την περασμένη Δευτέρα έκανα εγχείρηση, για να γίνω λίγο περισσότερο "μηχάνημα". Πήρα βηματοδότη. Πρέπει να σας πω, πως μόνο και μόνο αυτό που λέω, έρχεται σε αντίθεση με την ανατροφή μου στην Αυστρία, όπου κανείς δεν μίλησε ποτέ για ιατρικά θέματα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια εξήγησε πως έχει λάβει τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους, που έχουν παρόμοια προβλήματα, που θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το δικό του, προκειμένου να βοηθήσει.

«Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα και email από ανθρώπους που γεννήθηκαν με δίγλωρη αορτική βαλβίδα, όπως εγώ, που μου λένε ότι το να μιλήσω για τις εγχειρήσεις αντικατάστασης βαλβίδας τους έδωσε κουράγιο και ελπίδα να αντιμετωπίσουν τις δικές τους. Αφού ξέρω λοιπόν, πως το να είμαι ειλικρινής, βοηθάει τους ανθρώπους, τι επιλογή έχω;», ανέφερε.

Το 2018, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς για αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας. Είχε κάνει ξανά την ίδια επέμβαση, για πρώτη φορά, το 1997.

Το 2020 υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ξανά, για αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας. Πλέον, είναι καλά και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ