Κόσμος

Παρίσι: Φρίκη στο ξενοδοχείο Ritz- 26χρονη πελάτισσα κατήγγειλε μασέρ για επαναλαμβανόμενο βιασμό

Μια 26χρονη κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό κατά μασέρ που εργαζόταν στο σπα του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το BFMTV, η νεαρή γυναίκα, στις 24 Ιανουαρίου, πέρασε την πόρτα του πόρτα του αστυνομικού τμήματος του Παρισιού, καταγγέλλοντας τον βιασμό της. Όπως υποστήριξε, είχε κλείσει συνεδρία μασάζ στο Ritz Club & Spa. Εκεί, ο μασέρ φέρεται να της έκανε για αρκετή ώρα μασάζ στο στήθος και εν συνεχεία τη βίασε τέσσερις φορές, ενώ ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα.

Το Ritz απέλυσε τον μασέρ μετά την καταγγελία για βιασμό


Η 26χρονη έφυγε γρήγορα από το ξενοδοχείο και αποκάλυψε σε φίλους και συγγενείς τι συνέβη, ενώ αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία λίγες ημέρες αργότερα.

«Η εισαγγελία του Παρισιού ενημερώθηκε για την καταγγελία», δήλωσε δικαστική πηγή στο BFMTV. «Οι προκαταρκτικές έρευνες για την κατηγορία του βιασμού έχουν ανατεθεί στην 1η περιφέρεια του τμήματος ποινικών ερευνών».

Όπως ανέφερε η πηγή, το Ritz συνεργάζεται με τις αρχές. Η διοίκηση του ξενοδοχείο ανέφερε, δε, ότι ο μασέρ «δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα» του στο σπα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ