Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αποκάλυψη του Russia Today: Γερμανοί οργάνωναν επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας!

Η διευθύντρια του κρατικού μέσου της Ρωσίας διατυπώνει έναν άκρως επικίνδυνο ισχυρισμό, επικαλούμενη πηγές προφανώς των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Η αποκάλυψη μάλιστα συνοδεύεται από ηχητικό υλικό.

Στο ηχητικό που δημοσίευσε, ακούγονται Γερμανοί αξιωματικοί να οργανώνουν πυραυλική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας, πλέκοντας μάλιστα ένα ολόκληρο σενάριο για το πως αυτό θα μπορούσε να γίνει και χωρίς να εκτεθεί η Γερμανία και ο ίδιος ο καγκελάριος που την ίδια στιγμή διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί η χώρα του στον πόλεμο της Ουκρανίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή και στην υπόθεση ενεπλάκη και το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Η διευθύντρια του κορυφαίου ρωσικού μέσω μάλιστα, καλεί το Κρεμλίνο να απαντήσει σκληρά στην Γερμανία και όχι μόνο πολιτικά. Είπε συγκεκριμένα:

«Οι σύντροφοί μου με στολή μου είπαν κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον την ίδια μέρα που ο Σολτς διαβεβαίωνε ότι το ΝΑΤΟ δεν συμμετέχει και δεν θα συμμετάσχει στην ουκρανική σύγκρουση»

«Σε αυτή την ενδιαφέρουσα ηχογράφηση, ανώτεροι αξιωματικοί της Μπούντεσβερ συζητούν για το πώς θα βομβαρδίσουν τη Γέφυρα της Κριμαίας! Και πώς θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό πιο επιδέξια, ώστε την ίδια στιγμή ο Σολτς να συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι η Γερμανία δεν εμπλέκεται…»

Την ίδια ώρα λοιπόν που αξιωματικοί της Μπούντεσβερ πυροβολούν εναντίον των Αμερικανών και των Βρετανών, κατηγορώντας τους ότι αυτοί εμπλέκονται άμεσα στη σύγκρουση εδώ και πολύ καιρό.

Σαράντα λεπτά συναρπαστικού ήχου. Ως προς αυτό, απευθύνω επίσημο δημοσιογραφικό αίτημα προς τον Γερμανό Πρέσβη, τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών και προσωπικά τον Σολτς:

Πώς πρέπει πραγματικά να γίνει ανεκτό αυτό; Δεν είναι καιρός τώρα η Ρωσία να υπενθυμίσει ενεργά στη Γερμανία πώς κατέληξαν οι ανατινάξεις  των ρωσικών γεφυρών για το Βερολίνο την προηγούμενη φορά;

Θα ήθελα να δω την απάντηση σας, όπως συνηθίζεται σε όλα τα αιτήματα από τα μέσα ενημέρωσης σας, μέχρι το μεσημέρι σήμερα.

Και τότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο»

Η αποκάλυψη από την πλευρά της Ρωσίας θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή και στο θέμα παρενέβη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα: «Αναρωτιέμαι τι πιστεύει η (Γερμανίδα υπουργός εξωτερικών) Annalena Berbock για αυτό; Ο γερμανικός Τύπος έχει τώρα μια καλή ευκαιρία να αποδείξει την ανεξαρτησία του και να κάνει ερωτήσεις. Και ο Τύπος μας έχει ένα πιεστικό θέμα για επικοινωνία με τη Γερμανική Πρεσβεία στη Μόσχα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...