Κόσμος

Αλβανία: Απολογείται την επόμενη εβδομάδα ο Φρέντι Μπελέρης

Η δίκη του Φρέντι Μπελέρη είναι εκ νέου σε εξέλιξη, καθώς σειρά είχαν στη διαδικασία οι αγορεύσεις υπεράσπισης των δικηγόρων του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος των κατηγορουμένων αποδόμησε τα στοιχεία του κατηγορητηρίου που εμφάνισαν στο δικαστήριο οι δύο εισαγγελείς τονίζοντας πως δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία παρακολουθήσεων και πως τα στοιχεία που εμφανίζονται στο δικαστήριο είναι κατασκευασμένα και πλαστά που έχουν στόχο να ενοχοποιήσουν τον κατηγορούμενο για να μην ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μάρτυρες κατηγορίας έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις σχετικά με τα όσα υποστήριξαν κατά τη διαδικασία. Την Τρίτη το μεσημέρι μετά την απολογία του Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελερι το δικαστήριο θα διακόψει και θα εκδώσει την απόφασή του. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εισαγγελείς πρότειναν την ενοχή του κατηγορούμενου με ποινή φυλάκισης τα δύο χρόνια και έξι μήνες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ