Κόσμος

Γαλλία: Όπλα και χιλιάδες φυσίγγια κατασχέθηκαν από σπίτι του Αλέν Ντελόν

Έρευνα στο σπίτι του διάσημου αστέρα του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν εντόπισε 72 πυροβόλα όπλα και περισσότερα από 3.000 πυρομαχικά.

Τα όπλα και τα πυρομαχικά σύμφωνα με την Le Parisien κατασχέθηκαν από τους χωροφύλακες στην ιδιοκτησία του ηθοποιού στο Douchy. Η αστυνομία παρενέβη στο πλαίσιο νέας έρευνας που άνοιξε η εισαγγελία Montargis σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εντάσεων μεταξύ των παιδιών του Αλέν Ντελόν, ενώ η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είναι εύθραυστη.

Πρόκειται για σκοπευτικά και συλλεκτικά όπλα. Και οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι ο ηθοποιός «δεν είχε καμία εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο». Επομένως, η έρευνα συνεχίζεται με τις κατηγορίες της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ», αναφέρει ο Jean-Cédric Gaux, εισαγγελέας του Montargis. Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης την ύπαρξη πεδίου βολής στο ακίνητο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ