Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ερντογάν: Θα πάρουμε πίσω την Αγία μας Κωνσταντινούπολη... είναι ο μεγάλος μας σεβντάς!

Το μεγάλο στόχο των δημοτικών εκλογών, την ανάκτηση της Κωνσταντινούπολης από την αντιπολίτευση, υπενθύμισε πάλι σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, περίπου ένα μήνα πριν από τις κάλπες, σε εγκαίνια επέκτασης της σιδηροδρομικής γραμμής στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, έχοντας δίπλα του τον εκλεκτό υποψήφιό του, Μουράτ Κουρούμ, αλλά κάνοντας εκείνος την προεκλογική ομιλία για λογαριασμό του, όπως αναφέρει το sigmalive.com

“Όταν κοιτάζουμε προς τα πίσω, βλέπουμε ότι όχι μόνο σε αυτή την αγαπημένη πόλη, που μας κληροδότησε ο Μωάμεθ (ο Πορθητής), αλλά και σε κάθε σπιθαμή των 783 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων της Πατρίδας μας, έχουμε αφήσει το σημάδι της δουλειάς μας, των έργων μας και τη σφραγίδα μας”, είπε ο Τούρκος πρόεδρος, δηλώνοντας στη συνέχεια πόσο περήφανος είναι που έχει μεγαλώσει, όπως είπε, την Τουρκία, “3, 5 και 10 φορές σε κάθε επίπεδο. Από τις μεταφορές μέχρι την υγεία, από τον τουρισμό μέχρι το εμπόριο, από την τεχνολογία μέχρι την αμυντική βιομηχανία, από την ασφάλεια μέχρι τη γεωργία”.


Η Κωνσταντινούπολη είναι ο μεγάλος μας σεβντάς

“Η Κωνσταντινούπολη, η κληρονομιά του Μωάμεθ (του Πορθητή), δεν είναι μόνο η πόλη όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, αλλά και ο Σεβντάς μας, ο Έρωτάς μας, η πρώτη και η τελευταία μας αγάπη. Από όποιο μετερίζι κι αν βρεθήκαμε, δεν αποκοπήκαμε ποτέ από την Κωνσταντινούπολη.

Πρώτα ο Αλλάχ, δεν πρόκειται ποτέ να χαλαρώσουμε. Θα κάνουμε σταθερά βήματα προς τα μπροστά. Θα πιάσουμε να λέμε ξανά το Βύρα τις Άγκυρες και το Πρώτα ο Αλλάχ, από εκεί που το αφήσαμε και θα βάλουμε τέλος σε αυτή την κενή και άχαρη περίοδο της Αγίας μας Κωνσταντινούπολης”, δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...