Κόσμος

Σύνοδο ηγετών για την υποστήριξη της Ουκρανίας διοργανώνει ο Μακρόν

Πριν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Παρίσι αύριο, το απόγευμα.

Ακριβώς 17 αρχηγοί κρατών θα συμμετάσχουν, όπως και τέσσερις αντιπροσωπείες σε υπουργικό επίπεδο.

Ήταν μία διοργάνωση ρεκόρ γιατί διοργανώθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η διάσκεψη για την Ουκρανία, όπως αναφέρει το Προεδρικό Μέγαρο και κυρίως το σημαντικότερο δεν είναι πλέον η χρηματοδότηση αυτή καθαυτή, αλλά τα χαρακτηριστικά αυτής της βοήθειας και κυρίως να ξανασυζητήσουμε τη στρατηγική των συμμάχων με μια συσπείρωση γύρω από τη βοήθεια που θα λάβουν.

Όπως είπε χθες το απόγευμα και ο Γάλλος πρόεδρος, πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τη στρατηγική μας για να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας.

Δεν υπάρχει κούραση σε αυτή την προσπάθεια των συμμάχων εναντίον της Ρωσίας. Θέλουμε να ηττηθεί η Ρωσία και κυρίως ο Πούτιν, η Ρωσία και ο στρατός της να αρχίσουν να αμφιβάλλουν για την πορεία της σύρραξης.

Μάλιστα είπε ότι πρέπει να υπάρξουν νέες προσπάθειες στρατηγικής και επιχειρήσεων απέναντι στη Ρωσία.

Προς το παρόν δεν έχει δώσει λεπτομέρειες τι εννοεί με αυτό, όσον αφορά τους συμμάχους, γιατί πρόσθεσε ότι πλέον ο Πούτιν θέλει να μας επιτεθεί.

Για να δούμε λοιπόν τι θα βγει από αυτή τη διάσκεψη που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Ξεκινάει 18:00 ώρα Ελλάδας και θα τελειώσει γύρω στις 10 και μισή με δηλώσεις από τις αντιπροσωπείες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...