Κόσμος

Βασίλισσα Καμίλα: Προτρέπει τον Κάρολο να βγει στη «σύνταξη»

Ο βρετανικός θρόνος είναι πιθανόν να περάσει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ «πολύ νωρίτερα» από το αναμενόμενο, με φόντο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο που δεν επιβεβαιώνονται φυσικά επίσημα. Από τη διάγνωση καρκίνου του μονάρχη, μέχρι την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα της Κέιτ Μίντλετον, τα πράγματα ηταν πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα για τη βασιλική οικογένεια.

Καθώς η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στην οικογένεια αποκλείεται από όλες τις πλευρές, όλα τα προβλήματα και οι κρίσεις συσσωρεύουνται στον μεγάλο αδερφό του Ουίλιαμ, ο οποίος καλείται να τηρήσει ισορροπίες. Ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου εκπαιδεύεται εδώ και καιρό για να παραλάβει το στέμμα, όλα δείχνουν ωστόσο ότι τα πράγματα θα επιταχυνθούν, λόγω του σημερινού σκηνικού οικογενειακών εντάσεων.

Πηγή κοντά στην οικογένεια αποκάλυψε στο In Touch Weekly πόσο υπερήφανη είναι η βασίλισσα Καμίλα για το πόσο καλά ο Ουίλιαμ έχει «παραμερίσει τα πάντα για να δώσει προτεραιότητα στα καθήκοντά του στο στέμμα». Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι εξίσου «εντυπωσιασμένος από το πόσο εύκολα ο γιος του γέμισε τα παπούτσια του».

Παρά τους όρκους του Βασιλιά να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του, το In Touch περιέγραψε λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της πηγής: «Ο Κάρολος δεν μπορεί παρά να σκεφτεί να παραιτηθεί». Αν και ο βασιλιάς Κάρολος περίμενε όλη του τη ζωή για να αποκτήσει αυτό το ρόλο, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, οι συνθήκες φαίνεται οτι απαιτούν μια ομαλή μετάβαση της εξουσίας το συντομότερο δυνατόν.

Το «γλυκόπικρο αναπόφευκτο» της αποχώρησης του Καρόλου φαίνεται πως έχει τονιστεί και από την ίδια τη βασίλισσα Καμίλα. Ακόμα κι αν αυτή η αλλαγή σημαίνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ' δεν θα έχει την ευκαιρία να αφήσει το στίγμα του στον χάρτη της μοναρχίας η Καμίλα φέρεται να ελπίζει ότι θα αποσυρθεί σύντομα.

«Τον προέτρεψε να παραιτηθεί από τον θρόνο και να απολαύσουν τη δύση της ζωής τους μαζί», πρόσθεσε η ανώνυμη πηγή. Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά είναι δύσκολα γι 'αυτόν, ο Βασιλιάς έχει ακλόνητη εμπιστοσύνη στον Ουίλιαμ και την Κέιτ, οι οποίοι είναι πιθανό να επιλέξουν μία θρησκευτική τελετή για τη μελλοντική τους ανάληψη καθηκόντων, αντί για την υπερβολική τελετή που επέλεξε ο Βασιλιάς Κάρολος, γράφουν οι Hindustan Times.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...