Μελόνι
Κόσμος

Ιταλία: Η Μελόνι ανακοίνωσε μέτρα για τους αγρότες... αλλά δεν τους έπεισε -Παραμένουν στα μπλόκα, δεν κλείνουν δρόμους

Παράλληλα, η Ιταλίδα πρωθυπουργός προσθέτει ότι «αποκλείονται από τη φορολογική αυτή βοήθεια όσοι αντικειμενικά δεν την χρειάζονται και οι οποίοι τα περασμένα χρόνια μπόρεσαν να την χρησιμοποιήσουν -- μια άδικη μεταχείριση σε σύγκριση με άλλους Ιταλούς πολίτες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση».

«Η προσπάθειά μας τώρα στην Ευρώπη θα είναι ακόμη πιο δυναμική. Θα ζητήσουμε να δοθεί και πάλι στη γεωργία, θέση πρωτεύουσας σημασίας στην όλη πολιτική συζήτηση», ολοκλήρωσε η Μελόνι.

Οι αγρότες παραμένουν στους δρόμους της Ιταλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, παρά τις πληροφορίες που διέρρεαν χθες, μετά τη συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα τα περισσότερα μέλη του κινήματος «Αγροτική Απελευθέρωση» αποφάσισαν να παραμείνουν, με τα τρακτέρ τους, σε αυτοκινητοδρόμους και περιφερειακούς δρόμους της Ιταλίας, αλλά χωρίς να μπλοκάρουν τη διέλευση των αυτοκινήτων. Δεν εννοούν να αποχωρήσουν μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος με την κυβέρνηση και ζητούν αύξηση των κερδών από την πώληση των προϊόντων τους.

Μέρος των γεωργών και κτηνοτρόφων που στηρίζουν την «Αγροτική Απελευθέρωση», σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση της Rai, θα πάρουν μέρος και στην κινητοποίηση που οργανώνει στη Ρώμη την Πέμπτη το άλλο μεγάλο κίνημα που συμμετέχει στις διαμαρτυρίες, εκείνο των «Προδομένων Αγροτών».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...