Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι-Χαλάζι κεραυνοί και πλημμύρες (Βίντεο)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι λόγω της κλιματικής κρίσης καθώς οι χώρες πλήττονται από σφοδρή κακοκαιρία.

Το Εθνικό Κέντρο Μετεωρολογίας (NCM) εξέδωσε κόκκινο και κίτρινο συναγερμό για να προειδοποιήσει για περισσότερες βροχές μέχρι τις έξι το απόγευμα. Πρόκειται για μια αστοθή περίοδο που προκαλείται ως αποτέλεσμα μια ψυχρής αέριας μάζας και δυτικών ρευμάτων με διαφορετικές ποσότητες νεφών να ρέουν πάνω από τη χώρα από τη Δύση, σύμφωνα με το NCM.

«Ως αποτέλεσμα της σταδιακής εμβάθυνσης της άνω κοιλότητας του αέρα, η ποσότητα των νεφών αυξάνεται σε ξεχωριστές περιοχές», προστίθεται στην πρόβλεψη.

Λόγω της κακοκαιρίας το υπουργικό συμβούλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είχε ήδη ανακοινώσει την εξ αποστάσεως εργασία αλλά και τα εξ αποστάσεως μαθήματα στα σχολεία. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...