Κόσμος

Χαμός στη Αγγλία-Οπαδοί έριξαν φωτοβολίδα σε διαιτητή και έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο

Τα εν λόγω περιστατικά έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Μπάρνετ με την Ουιλντστόουν για τη National League της Αγγλίας, λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον αγώνα της Γουέστ Μπρομ με την Γουλβς που διακόπηκε.

Όλα ξεκίνησαν μόλις οι φιλοξενούμενοι της Ουιλντστόουν ισοφάρισαν την αναμέτρηση στο 100ο λεπτό. Από το σημείο που ήταν οι οπαδοί της Μπάρνετ εκτοξεύτηκε μία φωτοβολίδα, η οποία χτύπησε τον διαιτητή λίγο κάτω από το πρόσωπο.

Μάλιστα, δευτερόλεπτα αργότερα, ένας οπαδός των φιλοξενούμενων, έκανε ντου στον αγωνιστικό χώρο και έριξε «μπουκέτα» σε μέλος του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου,όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

Τόσο η Μπάρνετ, όσο και η Ουιλντστόουν έσπευσαν να καταδικάσουν τη συμπεριφορά των οπαδών τους, ενώ πολλοί από αυτούς που βρέθηκαν στις εξέδρες, χαρακτήρισαν τα επεισόδια ως αηδιαστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...
Αθλητισμός 0

«Μαύρη Πέμπτη» γράφουν οι Ισπανοί μετά τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα και τον αποκλεισμό τους - Ο Αντετοκούνμπο σε τρομακτική φόρμα, αποθεώνεται από τη FIBA

Η ιστορική ήττα της Ισπανίας από την Ελλάδα στο Eurobasket 2025 σηματοδοτεί το τέλος μιας κυρίαρχης εποχής για το...