Κόσμος

Γερμανία: Αναστολή χρηματοδότηση στην UNRWA έως ότου ξεκαθαριστεί πιθανή εμπλοκή εργαζομένων της στη Χαμάς

Απόψε βράδυ Σαββάτου, η Γερμανία ανακοίνωσε πως προχωρά στην αναστολή της χρηματοδότησής της προς την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (Unrwa) έως ότου να ξεκαθαρίσει το θέμα της πιθανής εμπλοκής ορισμένων εργαζομένων της στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

«Μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό, η Γερμανία, σε συμφωνία με τις άλλες δωρήτριες χώρες, δεν θα δώσει προσωρινά την έγκρισή της για νέους πόρους για Unrwa στη Γάζα», ανακοίνωσαν τα υπουργεία Εξωτερικών και Ανάπτυξης της Γερμανίας σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Διευκρίνισαν ότι «επί του παρόντος, ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει καμιά εκκρεμής δέσμευση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...