Κόσμος

«Χτυπήθηκαν» από σφοδρή χιονόπτωση οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων 2024 στη Ν. Κορέα

Η σφοδρή χιονόπτωση διέκοψε ορισμένους  αγώνες στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2024 στην επαρχία Γκάνγουον της Νότιας Κορέας, με χιλιάδες υπαλλήλους οπλισμένους με εξοπλισμό αφαίρεσης χιονιού να προσπαθούν να ανοίξουν το δρόμο για τη συνέχισή τους.

Η προειδοποίηση για ισχυρές χιονοπτώσεις  έχει τεθεί σε ισχύ στις ορεινές περιοχές της επαρχίας, καθώς αναμένεται περισσότερο χιόνι μέχρι την Κυριακή, ανέφερε η υπηρεσία.

Το γραφείο της επαρχιακής κυβέρνησης ανέφερε σε δήλωση ότι κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησε πρωτόκολλα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των συμμετεχόντων στους Αγώνες καθώς και των κατοίκων.
 Ανέφερε ότι είχε κινητοποιήσει 5.620 υπαλλήλους για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων 2024, για  αθλητές ηλικίας 15-18 ετών, ξεκίνησαν-με την τελετή έναρξης- την Παρασκευή (19/1) και θα διαρκέσουν έως την 1η Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...