Κόσμος

Παρίσι 2024: Οι Γάλλοι ζήτησαν περιορισμό διαδρομών από Google Maps και άλλες εφαρμογές πλοήγησης

Η αρχή δημόσιων συγκοινωνιών του Παρισιού ζήτησε από τις εφαρμογές πλοήγησης, όπως το «Google Maps», να περιορίσουν τις προτεινόμενες διαδρομές σε αυτές που προετοιμάζονται για τους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.

 «Ζητήσαμε (Google Maps, City Mapper κ.α) να αναμεταδώσουν τα σχέδιά μας για τις μετακινήσεις, ώστε ο ταξιδιώτης να ακολουθήσει τη διαδρομή που έχουμε υποδείξει», δήλωσε  στην εφημερίδα «Ouest-Franc» ο Λοράν Προμπστ, επικεφαλής της «Ile-de-France Mobilites», της αρχής που διέπει τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων δημόσιων μεταφορών στο Παρίσι και τη γύρω περιοχή.

Η Γαλλία αναμένει έως και 600.000 επισκέπτες μόνο για την τελετή έναρξης, όπου 160 σκάφη θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου από τη γέφυρα Αούστερλιτς στο κέντρο του Παρισιού για μία διαδρομή 6 χιλιομέτρων προς τη γέφυρα Ιένα.

Οι Ολυπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν από 26 Ιουλίου-11 Αυγούστου με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες να διεξάγονται από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...