Κόσμος

Να τους χαιρόμαστε! Πρόεδρος οργάνωσης ΛΟΑΤΚΙ συνελήφθη για παιδεραστία

Ένας ακόμη ακτιβιστής υπέρμαχος της εμπλοκής της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ συνελήφθη να κάνει κάτι πολύ περισσότερο από κοινοτικές δράσεις. Ο Sean Gravells, ξεκάθαρος ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής και πρόεδρος μιας οργάνωσης υπερηφάνειας ΛΟΑΤΚΙ στον Καναδά που ονομάζεται North Peace Pride Society, συνελήφθη με πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού κάτω των 16 ετών και κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Τα φερόμενα ως αδικήματα έλαβαν όλα χώρα στο Βανκούβερ. Οι κατηγορίες για την παρέμβαση και την εκμετάλλευση ξεκίνησαν στις 29 Δεκεμβρίου 2023, ενώ οι κατηγορίες για την παιδική πορνογραφία έγιναν στις 31 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η North Peace Pride Society απομάκρυνε γρήγορα τον Gravells από πρόεδρο μόλις μαθεύτηκε η σύλληψή του και σε δήλωση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook υποστήριξε ότι, παρόλο που η ομάδα χρηματοδοτεί εκδηλώσεις για νέους, ο Gravells δεν είχε ποτέ άμεση σχέση με παιδιά.

Η NPPS διοργάνωνε “βραδιές υπερηφάνειας εφήβων” στη βιβλιοθήκη του Fort St. John υπό τη διεύθυνση του Sean Gravells. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τον Gravells (στα αριστερά) με εκπροσώπους του NPPS να δίνουν μια επιταγή χορηγίας στη βιβλιοθήκη για τη χρηματοδότηση εκδηλώσεων για τη νεολαία.

Οι συλλήψεις επιφανών ακτιβιστών ΛΟΑΤ για κακοποίηση παιδιών γίνονται μάλλον συχνές. Μόλις μια εβδομάδα πριν από τη σύλληψη του Sean Gravells, ένας γνωστός ακτιβιστής τρανς γυναικών (ανδρών) με το όνομα Kendall Stephen συνελήφθη στη Φιλαδέλφεια, κατηγορούμενος για τον βιασμό δύο μικρών αγοριών.

Πολλοί αριστεροί ακτιβιστές με σημαίνουσες θέσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν συλληφθεί ή καταδικαστεί για κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και πορνογραφίας τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων δύο ανώτερων παραγωγών από το ABC και το CNN, καθώς και του Slade Sohmer, πρώην διευθυντικού συντάκτη του καταργημένου πλέον βίντεο BEME του CNN και συνδιαχειριστή μιας παιδικής καλοκαιρινής κατασκήνωσης με την ονομασία “Camp Power”.

Στη συνέχεια, υπήρξε το ζευγάρι των γκέι ακτιβιστών από τη Τζόρτζια που συνελήφθη στις αρχές του 2023. Αφού υιοθέτησε δύο αγόρια, το ζευγάρι φέρεται να τα κακοποιούσε και στη συνέχεια να τα διακινούσε σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Ενώ υπάρχει και η  καθηγήτρια/ακτιβίστρια Kelsey Boren από το Όρεγκον, η οποία “καθοδηγούσε” μια 11χρονη drag queen και αργότερα καταδικάστηκε για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας. Η Boren καταδικάστηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο φυλάκιση το 2023 για 11 κακουργήματα που αφορούσαν την ενθάρρυνση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ