Κόσμος

Αντόνιο Γκουτέρες για διπλή έκρηξη στο Ιράν: "Οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη"

Ο επικεφαλής του ΟΗΕ "καταδίκασε απερίφραστα" τη διπλή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στο Ιράν, η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 103 ανθρώπων κοντά στον τάφο του Κάσεμ Σουλεϊμανί, αρχιτέκτονα των ιρανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή του οποίου η Τεχεράνη τιμά τη μνήμη σήμερα, τέταρτη επέτειο του θανάτου του από αμερικανικό πλήγμα,όπως αναφέρει ο skai.gr.

"Ο γενικός γραμματέας (Αντόνιο Γκουτέρες) ζητεί οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη", δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπός του Φλορένσια Σότο Νίνο σε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...