Κόσμος

H κάθοδος του ανθρωπίνου είδους ξεκίνα από τον Καναδά: «Προϊόντα εμμήνου ρύσεως» στις ανδρικές τουαλέτες

Σύμφωνα με το newsfire.gr, Στον Καναδά, είναι πλέον διά νόμου υποχρεωτικό να προσφέρονται «προϊόντα εμμήνου ρύσεως» – δηλαδή ταμπόν και σερβιέτες – σε όλες τις δημόσιες τουαλέτες, ανεξάρτητα από το φύλο που αναγράφεται στην πόρτα.

«Οι τουαλέτες για γυναίκες, άνδρες και όλα τα φύλα πρέπει να περιέχουν προϊόντα εμμήνου ρύσεως», αναφέρει επιγραμματικά ο δικτυακός τόπος του Καναδικού Οργανισμού Απασχόλησης και Κοινωνικής Ανάπτυξης. Και συνεχίζει: «Η απεριόριστη πρόσβαση σε προϊόντα εμμήνου ρύσεως προστατεύει καλύτερα τις εργαζόμενες που έχουν έμμηνο ρύση και διασφαλίζει ότι αισθάνονται ασφαλείς, χρησιμοποιώντας την τουαλέτα που ταιριάζει καλύτερα στο φύλο τους».

Διότι, σύμφωνα με το επίσημο σκεπτικό: «Η εξασφάλιση της πρόσβασης των εργαζομένων σε προϊόντα εμμήνου ρύσεως εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία και την παραγωγικότητα στον χώρο εργασίας, ενώ παράλληλα μειώνει το στίγμα που συχνά συνδέεται με την έμμηνο ρύση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φυσικά, ο παράξενος κανονισμός δεν είναι αδιαμφισβήτητος. Ο Μαξίμ Μπερνιέ, ηγέτης του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, επέκρινε την επίσημη πολιτική των «τρανσέξουαλ ταμπόν» ως «συστηματική επίθεση στον ανδρισμό» και προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες: «Η woke (αφυπνισμένη) ακροαριστερά θέλει να καταστρέψει τις δυτικές κοινωνίες, τις οποίες κατηγορεί για όλα τα δεινά του κόσμου. Δεν ενδιαφέρεται μόνο για την υπονόμευση των θεσμών μας, της κουλτούρας μας, της οικονομίας μας, των αξιών μας, της ιστορίας μας, της κοινωνικής μας συνοχής και της παραδοσιακής οικογένειας. (…) Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολιτισμικοί μαρξιστές έχουν εμμονή με τα ζητήματα των φύλων και στοχεύουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας και να τα μπερδέψουν με την αρρωστημένη ιδεολογία των φύλων τους. Στόχος τους είναι να μετατρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους άνδρες σε μη δυαδικούς, τρανς, ρευστούς ως προς το φύλο, αδύναμους, θηλυπρεπείς κότες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...