Κόσμος

Mωρό - «γίγας»... 7 κιλών γεννήθηκε στη Χιλή

Ένα αγοράκι βάρους 7,105 κιλών ήρθε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης (28/12) στη Χιλή, ωστόσο το γιγαντιαίο βρέφος βρίσκεται στην Εντατική, ενώ και η μητέρα νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το Reuters, αυτό θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει καταγραφεί ποτέ στη Χιλή, ξεπερνώντας ένα άλλο νεογέννητο που ζύγιζε πάνω από έξι κιλά, σύμφωνα με τη μαιευτήρα Μαρσία Βενέγκας.

Το μωρό γεννήθηκε σε νοσοκομείο της Κουρανιλάχουε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κονσεπσιόν, λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Η μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κουρανιλάχουε και περιμένει να πάρει εξιτήριο για να επανενωθεί με το μωρό της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, αν και η κατάσταση του μωρού είναι σοβαρή, αναφέρεται ότι είναι σταθερή και βρίσκεται υπό παρακολούθηση στον χώρο της παιδιατρικής εντατικής θεραπείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...