Κόσμος

Καναδάς: Κατέρρευσε στη μέση ομιλίας της η δήμαρχος του Μόντρεαλ- Βίντεο με το στιγμιότυπο

Αναπάντεχη τροπή πήρε η ομιλία της δημάρχου του Μόντρεαλ στον Καναδά, Βαλερί Πλαντ καθώς λιποθύμησε την ώρα που παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται καρέ - καρέ η στιγμή που η δήμαρχος της πόλης φαίνεται να μην νιώθει καλά και να κάθεται στο πάτωμα για να συνέλθει.

Άμεσα έσπευσε κοντά της ιατρικό προσωπικό και όπως αναφέρει το BBC, η Βαλερί Πλαντ είναι καλά στην υγεία της και θα χρειαστεί να μειώσει λίγο τον όγκο εργασίας της για τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τουρκικό ή πακιστανικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου “χτύπησε” τα ινδικά κέντρα διοικήσεως και Τρία γαλλικής κατασκευής ινδικά μαχητικά ;

Ένα σενάριο λέει ότι οι Τούρκοι εμπλέκονται αλλά και οι Πακιστανοί διαθέτουν ανάλογα ισχυρά συστήματα