Κόσμος

Την κορόιδευαν ότι μοιάζει με άλογο λόγω του πιγουνιού της- Η επέμβαση των 25 χιλιάδων λιρών που της άλλαξε τη ζωή

Μια 29χρονη λέει πως την κορόιδευαν ότι μοιάζει με άλογο από τότε που ήταν παιδί και έτσι αποφάσισε να δώσει 25 χιλιάδες λίρες για να φτιάξει το πηγούνι της. Η Olivia Boardman είναι από το Λονδίνο και από μικρή αντιμετώπιζε άσχημη συμπεριφορά για το πηγούνι της και τα δόντια της που προεξήχαν.

Μεγαλώνοντας το θέμα με το πηγούνι της επηρέασε και την υγεία της δημιουργόντας με άπνοια ύπνου και χαμηλότερα επίπεδα οξυγόνου στον εγκέφαλο της. Ένιωθε τόσο ανασφαλής που μπορεί να μην έβγαινε καν από το σπίτι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μεγάλη αλλαγή της 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η επέμβαση που έκανε της άλλαξε τη ζωή και υποστηρίζει πως πλέον την μπερδεύουν με ένα μοντέλο: «Ήδη μέχρι στιγμής είμαι τόσο χαρούμενη. Ήταν τόσο περίεργο να βλέπω τον νέο μου εαυτό. Δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω το προφίλ μου. Η αναπνοή μου είναι απίστευτη τώρα. Νιώθω πολύ πιο ξύπνια και ανανεωμένη. Έχω ακόμα πολλές θεραπείες να κάνω, αλλά μπορώ ήδη να πω ότι η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει πολύ». 

Έκανε επέμβαση διπλής γνάθου 6 ωρών και ευτυχώς το μισό ποσό των 25 χιλιάδων λιρών καλύφθηκε από την ασφάλιση της. Θα δει τα τελικά αποτελέσματα σε διάστημα έξι μηνών έως και ενός χρόνου.

Οι δυσκολίες της 

Πριν την επέμβαση είπε: «Έφτασα σε σημείο που ήταν αφόρητο, με πονούσε να μιλάω. Ένιωθα τόσο κουρασμένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω και πονούσα. Είχε τέτοιο αντίκτυπο στην καθημερινή μου ζωή. Η υπνική άπνοια μου προκάλεσε τόσο πολύ άγχος που δεν μπορούσα καν να διασχίσω το δρόμο γιατί δεν είχα καθόλου οξυγόνο στον εγκέφαλό μου. Ήμουν τόσο κουρασμένη, που ο κόσμος φαινόταν θολός. Η επέμβαση δεν ήταν μόνο για αισθητικούς λόγους, ήταν για την υγεία μου». 

 

«Δέχτηκα bullying σε όλο το γυμνάσιο, σε όλο το κολέγιο, ακόμα και στο πανεπιστήμιο. Ήξερα τόσο πολύ ότι το πρόσωπό μου έμοιαζε τόσο διαφορετικό από όλων των άλλων. Η μύτη μου δεν είχε σχηματιστεί σωστά λόγω του σαγονιού μου και τα μάτια μου δεν ήταν σωστά. Απλώς δεν ήθελα να βγω ραντεβού. Έβγαινα με πολύ ωραίους ανθρώπους και πάντα με πετούσαν. Αυτό με έκανε πάντα να νιώθω ανασφάλεια, με έκανε να αναρωτιέμαι «τι συμβαίνει με εμένα;».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ