Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Η τρομερή προφητεία της «Νοστράδαμου» των Βαλκανίων Μπάμπα Βάνγκα για το 2024: Η δολοφονία γνωστού ηγέτη που θα προκαλέσει σεισμό στη Γη

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Με το που μπαίνει ο Νοέμβριος «μυρίζει» Χριστούγεννα και από εκεί η νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά. Αλλαγή έτους χωρίς προφητείες δεν γίνεται και η Μπάμπα Βάνγκα έχει να πει και για το 2024.

Ευρύτερα γνωστή ως η Νοστράδαμος των Βαλκανίων η μάντισσα, που τυφλώθηκε όταν την «κατάπιε» ένας ανεμοστρόβιλος, πιστεύεται ότι προέβλεψε τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και τον δικό της θάνατο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αιμορραγεί

Για τη χρονιά που έρχεται με βήμα ταχύ και άγριες διαθέσεις η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει το τέλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Για την ακρίβεια έχει πει ότι θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, πρόβλεψη που μάλλον εξηγεί τους σωσίες του Ρώσου προέδρου και δικαιώνει το Κρεμλίνο ότι ο τσάρος της χώρας δεν πάσχει από καρκίνο, ούτε από κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τέλος του Πούτιν μπορεί να σημάνει τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει, οπότε οι αναλυτές στέκονται στα νύχια για την επαλήθευση των λόγων της.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, έχει προβλέψει η Μπάμπα Βάνγκα

Στόχος τρομοκρατών η Ευρώπη

Η δεύτερη πρόβλεψη της πλησιάζει τόσο κοντά στην αλήθεια που τρομάζει και μόνο στο άκουσμα. Συγκεκριμένα η τυφλή μάντισσα με καταγωγή από τη Βουλγαρία έχει προβλέψει ότι για το 2024 θα αυξηθούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, όταν οι πρωτεύουσες της έχουν ήδη αυξήσει τα μέτρα προστασίας σε στόχους διαφόρων ενδιαφερόντων υψηλού κινδύνου λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Για τον επόμενο χρόνο έχει επίσης προβλέψει νέα καταστροφικά όπλα και μια μεγάλη χώρα που θα δοκιμάζει βιολογικά όπλα και θα πραγματοποιήσει επιθέσεις χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιήσει στους στόχους της.

Χωρίς τέλος οι φυσικές καταστροφές για την ανθρωπότητα όχι μόνο εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής

Φυσικές καταστροφές και οικονομικές κρίσεις

Οι φυσικές καταστροφές αποτελούν πια αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας όλων των χωρών του κόσμου, ωστόσο η Μπάμπα Βάνγκα έχει μιλήσει, σύμφωνα με τη Sun, για μια μνημειώδη αλλαγή στην τροχιά της γης, που θα την έφερνε πιο κοντά στον ήλιο και τους πολίτες της σε σημείο βρασμού. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις προβλέψεις της για την οικονομία, για την οποία προειδοποιεί για κρίσεις πάνω στις κρίσεις, που παρουσιάζονται περίπου αναμενόμενες από τους ειδικούς που βλέπουν τα επιτόκια να ανεβαίνουν, τις γεωπολιτικές εντάσεις να αυξάνονται και τη δύναμη να γλιστρά από τα χέρια της Δύσης και να ταξιδεύει για τη μακρινή Ανατολή.

Κυβερνοεπιθέσεις που θα προκαλέσουν τριγμούς, προβλέπει επίσης για το 2024 η Νοστράδαμος των Βαλκανίων, που θεωρεί ότι την επόμενη χρονιά οι επαναστάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο κα οι ανακαλύψεις στον τομέα της ιατρικής, καθώς θα βρεθούν νέες θεραπείες για το Αλτσχάιμερ, θα αφήσουν όσους επιβιώσουν από όλα τα προηγούμενα με το στόμα ανοιχτό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...