Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Τι υπονοεί; Έβγαλε... σπαθί στην Αγιά Σοφιά με μήνυμα υπέρ της Γάζας ο διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας-(βίντεο)

Απειλητικό μήνυμα προς το Ισραήλ για τους βομβαρδισμούς στη Γάζα, που έχουν σαν συνέπεια τον θάνατο χιλιάδων αμάχων, φαίνεται πως θέλησε να στείλει, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, ο Αλί Ερμπάς ανέβηκε στον άμβωνα της Αγίας Σοφίας την περασμένη Παρασκευή, κρατώντας... ένα σπαθί και έκανε λόγο για τα «χτυπήματα με βόμβες στη Γάζα».

«Σπίτια, τζαμιά, σχολεία, ακόμη και νοσοκομεία βομβαρδίζονται ανελέητα. Ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διαπράττεται μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου σήμερα στην Παλαιστίνη. Αθώοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων μωρών, παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων, δολοφονούνται βάναυσα» είπε ο Ερμπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Η φυλή, η γλώσσα και η θρησκεία των καταπιεσμένων δεν λαμβάνονται υπόψη. Ακόμη και αν ο καταπιεστής είναι μουσουλμάνος ή ο καταπιεσμένος μη μουσουλμάνος, η πίστη μας μας προστάζει να προστατεύουμε τα δικαιώματα του καταπιεσμένου έναντι του καταπιεστή και να του συμπαραστεκόμαστε, ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή τη φυλή του. Η πίστη μας είναι μια θρησκεία που σέβεται τόσους πολλούς ανθρώπους. Όλος ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει αυτό. Ντροπή σε όσους αγνοούν τους καταπιεσμένους ανθρώπους επειδή είναι μουσουλμάνοι» πρόσθεσε ο Ερμπάς, κρατώντας το σπαθί, με τα τουρικά ΜΜΕ να σχολιάζουν τη συγκεκριμένη παρουσία σαν «σύμβολο εκφοβισμού του εχθρού και εμπιστοσύνης σε φίλους».

 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...