Κόσμος

Ισραήλ: Στρατιωτίνες είχαν ερωτικές σχέσεις με Παλαιστίνιο κρατούμενο

Μία από αυτές είχε παραδεχτεί ότι είχε σχέσεις με τον άνδρα που είχε εξαπολύσει φονική επίθεση κατά Ισραηλινών πολιτών. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η γυναίκα, που αργότερα συνελήφθη, υποστήριξε ότι άλλες τέσσερις γυναίκες είχαν σχέσεις μαζί του.

Δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της γυναίκας ή του κρατούμενου, ούτε όμως και της φυλακής.

Το BBC αναφέρει ότι η γυναίκα υπηρετούσε τη στρατιωτική της θητεία, η οποία είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες με διάρκεια 24 μηνών (32 μήνες για τους άνδρες).

Μετά τα περιστατικά αυτά, οι στρατιωτίνες απομακρύνθηκαν από τη φυλακή.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ως τα μέσα του 2025 καμία στρατιωτίνα δεν θα παραμείνει σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Στο παρελθόν είχαν υπάρξει και άλλες εκκλήσεις να απομακρυνθούν οι γυναίκες από τις φυλακές αλλά δεν προχωρούσαν λόγω έλλειψης προσωπικού.

Πέρυσι, είχε διαταχθεί έρευνα για σκάνδαλο σε φυλακή κατά το οποίο Παλαιστίνοι κατάδικοι είχαν επιτεθεί σε στρατιωτίνες-φρουρούς και τις είχαν βιάσει, ενώ αξιωματούχοι της φυλακής «πουλούσαν τις ερωτικές υπηρεσίες» των στρατιωτών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...