Κόσμος

Το ασανσέρ που δεν σταματάει ποτέ- Μπείτε και εσείς για να μάθετε πως λειτουργεί (Βίντεο)

Το διαδίκτυο έχει βουίξει για ένα viral βίντεο που παρουσιάζει ένα ασανσέρ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αυτός ο ασυνήθιστος ανελκυστήρας, που παρουσιάστηκε σε κανάλι στο TikTok, έχει αφήσει τους θεατές να αναρωτιούνται για το πως λειτουργεί.

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ανελκυστήρες, ο συγκεκριμένος είναι ανελκυστήρας επιβατών με ανοιχτά διαμερίσματα που κινούνται αργά σε έναν συνεχή βρόχο πάνω και κάτω από ένα κτίριο και δεν σταματούν ποτέ.

Η ενότητα σχολίων του βίντεο στο TikTok αντικατοπτρίζει το γενικότερο συναίσθημα των θεατών, μια συλλογική αίσθηση σύγχυσης και περιέργειας. Πολλοί έχουν μείνει να αναρωτιούνται τι ακριβώς είναι αυτό το ασανσέρ.

Το αν θα τολμούσε κανείς να οδηγήσει ένα τέτοιο ασανσέρ είναι ένα ερώτημα που παραμένει ανοιχτό σε ερμηνείες, αλλά αναμφισβήτητα προσθέτει μια νότα θαυμασμού στις καθημερινές μας συναντήσεις με την τεχνολογία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...