Κόσμος

Oι Άραβες έντυσαν τον Ρονάλντο με κελεμπία και μαντήλα!

H Αλ Νασρ έντυσε τον Πορτογάλο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και ολόκληρη την ομάδα, με την παραδοσιακή ενδυμασία της Σαουδικής Αραβίας για να τιμήσει την εθνική ημέρα της χώρας, η οποία γιορτάζεται στις 23 Σεπτεμβρίου κάθε έτους σε ανάμνηση της ένωσης των εθνών Νατζντ και Χετζάζ το 1932.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διεθνείς αστέρες της Αλ Νασρ-ανάμεσά τους Μανέ, Ταλίσκα και Οτάβιο- και οι ντόπιοι παίκτες φόρεσαν τον τυπικό λευκό χιτώνα μέχρι τον αστράγαλο, καθώς επίσης τις συνηθισμένες μαντίλες και έφεραν μια σπαθιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...