Κόσμος

Βραζιλία: Έκλεψε από τη μητέρα της 148 εκατ. και έπεσε από το μπαλκόνι

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η 49χρονη Βραζιλιάνα Sabine Boghici.

Πώς πέθανε

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2023, έγινε γνωστό ότι η Sabine Boghici βρέθηκε νεκρή όταν έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Σύμφωνα με τις αρχές που ερευνούν τον θάνατό της, εξετάζονται διάφορες θεωρίες.

Η 49χρονη φέρεται να είχε αφήσει ένα σημείωμα για τη σύζυγό της Rosa Stanesco Nicolau.

Ποια ήταν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Sabine Boghici ήταν Βραζιλιάνα ηθοποιός, μοντέλο και κληρονόμος. Ήταν κόρη ενός από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης στη Βραζιλία, του αείμνηστου Jean Boghici.

Ήταν ιδιοκτήτης μιας από τις σημαντικότερες συλλογές της Βραζιλίας του 20ού αιώνα και πέθανε το 2015 σε ηλικία 87 ετών.

Σε τι ήταν μπλεγμένη

Τον Αύγουστο του 2022, η Sabine και η σύζυγός της συνελήφθησαν επειδή φέρονται να εξαπάτησαν τη μητέρα της Sabine, Genevieve, για να της αποσπάσουν 148 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, έργα τέχνης και κοσμήματα.

Οι ανακριτές δήλωσαν ότι η ηθοποιός έκανε σατανικά σχέδια εναντίον της μητέρας της. Το 2020 σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να πλήρωσε μια γυναίκα για να παραστήσει το μέντιουμ. Η γυναίκα πλησίασε τη Genevieve στο δρόμο και την προειδοποίησε για τον επικείμενο θάνατο της κόρης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια πήγε σε δύο άλλες γυναίκες που παρίσταναν τις μάγισσες, οι οποίες της πρότειναν να πληρώσει για να σώσει την κόρη της. Αφού φοβήθηκε για τη ζωή της κόρης της, η μητέρα άρχισε να καταθέτει χρήματα μέχρι που κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει.

Στη συνέχεια η Geneviève σταμάτησε να πληρώνει. Η αστυνομία κατηγόρησε τη Sabine ότι έκλεψε 16 πίνακες ζωγραφικής αξίας 144 εκατομμύρια δολάρια από τη συλλογή του εκλιπόντος πατέρα της. Σε αυτούς περιλαμβάνονταν έργα των Tarsila do Amaral και Emiliano Di Cavalcanti. Η φερόμενη απάτη περιελάμβανε κοσμήματα αξίας σχεδόν 1,23 εκατ. δολ. και μετρητά ύψους 2,7 εκατομμύρια δολάρια. Η Sabine, η οποία επρόκειτο να παραστεί σε ακρόαση στο δικαστήριο στις 21 Σεπτεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση τον Μάρτιο.

Η Sabine ήταν παντρεμένη με τη σύζυγό της Rosa Stanesco Nicolau - η οποία βρίσκεται σήμερα στη φυλακή για τον υποτιθέμενο ρόλο της στην απάτη. Επρόκειτο να παραστεί στη δίκη μαζί με τη σύζυγό της.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ