Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Λιβύη - Κακοκαιρία Daniel: Δρόμοι σπαρμένοι με νεκρούς στη Ντέρνα - Βίντεο με σκληρές εικόνες

Τουλάχιστον 2.200 είναι οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν στις καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη Ντέρνα της Ανατολίκης Λιβύης σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία και αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τον Μοχάμαντ αλ Καμπίσι, τον διευθυντή του Νοσοκομείου Ουάχντα, 1.700 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη μία από τις συνοικίες της πόλης και 500 στην άλλη. Ο Ερυθρός Σταυρός εκφράζει φόβους ότι ο τελικός απολογισμός από την κακοκαιρία daniel θα είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς 7.000 κάτοικοι τραυματίστηκαν ενώ περισσότεροι από 10.000 αγνοούνται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εικόνες που μεταδίδονται από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δραματικές καθώς στους δρόμους της πόλης η οποία ισοπεδώθηκε από την κατάρρευση δύο φραγμάτων - είναι διάσπαρτα δεκάδες πτώματα. «Οι δρόμοι είναι σπαρμένοι με νεκρούς» λένε κάτοικοι της πόλης που επέζησαν από την θεομηνία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την περιοχή που βρίσκεται το νοσοκομείο της πόλης - Προσοχή σκληρές εικόνες!

Δείτε βίντεο από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Ντέρνα 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...