Κόσμος

Δεν σας κάνουμε πλάκα: Υπάρχει γυναίκα που την λένε Barbie Oppenheimer και τελευταία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα!

Η φρενίτιδα του "Barbenheimmer" δεν έχει τελειωμό με τις δύο ταινίες ακόμα να κυριαρχούν στο box office των κινηματογράφων όλου του κόσμου. H "Barbie" σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο με εισπράξεις που ξεπερνούν το $1.34 δις και το "Oppenheimer" επίσης κοντεύει τα $800 εκατομμύρια. 

Όμως ένα άτομο βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της φρενίτιδας της ποπ κουλτούρας επειδή το όνομά της είναι Barbara "Barbie" Oppenheimer. Πρόκειται για μια 68χρονη γυναίκα από το Newton της Μασαχουσέτης, η οποία είναι γιαγιά με πέντε εγγόνια κιόλας. Πράγματι, την βάφτισαν έτσι δε σας κάνουμε πλάκα και δυστυχώς και αντιμετωπίζει τελευταία προβλήματα στον έξω κόσμο, αφού δεν μπορούν να την πάρουν στα σοβαρά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι όντως παράξενο να αλλάζει η ζωή κάποιου ατόμου επειδή κυκλοφόρησαν ταινίες που παραπέμπουν σε αυτό, αλλά εν έτει 2023 η ποπ κουλτούρα ασχολείται με αυτές και το ονοματεπώνυμό της. Ένας υπάλληλος ξενοδοχείουμάλιστα δεν την πίστευε, όταν πήγε να κάνει check in η κ. Barbie Oppenheimer, με τον ίδιο να της λέει "με κοροϊδεύεις". 

Από που πήρε όμως το επίθετο; Όπως λέει η ίδια της στο Slate, το επίθετο της "Oppenheimer", προέρχεται από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν 3ος ξάδερφος του J. Robert Oppenheimer και έτυχε να παντρευτεί μια γυναίκα που ονομαζόταν Barbara.

"Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου" δήλωσε η κ. Barbie στο Slate. "Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, με τον κόσμο να επιστρέφει και πάλι δυναμικά στα σινεμά".

Ανέφερε ότι έχει παρακολουθήσει και τις δύο ταινίες και πως λάτρεψε και τις δύο για διαφορετικούς λόγους. Το Slate της ζήτησε να διαλέξει ποια από τις δύο ήταν η αγαπημένη αλλά ααπάντησε πως δεν μπορεί να τις ξεχωρίζει και νιώθει μεγάλη χαρά που κατάφερε να δει και τις δυο ταινίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ