Κόσμος

«Είναι ζωντανός»! Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν το καταφύγιο του Χίτλερ στην Ανταρκτική μέσω Google maps

Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν «ένα καταφύγιο των Ναζί» στους Χάρτες Google, με το υποτιθέμενο κρησφύγετο του Αδόλφου Χίτλερ να βρίσκεται στην Ανταρκτική.

Σε μια νέα «ανακάλυψη» προχώρησαν διάφοροι συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου. Μια «κρυφή πόρτα των Ναζί» εντοπίστηκε στους Χάρτες Google. Οι χρήστες έψαχνα την Ανταρκτική και τελικά βρήκαν το μέρος όπου ο Αδόλφος Χίτλερ φέρεται να είχε χτίσει για να μείνει μετά τον πόελμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υποτιθέμενη «πόρτα» αποκαλύφθηκε από έναν χρήστη του Facebook, ο οποίος έκτοτε μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το «κρυμμένο καταφύγιο» του Χίτλερ.

Οι θεωρητικοί της... συνωμοσίας έσπευσαν να εξηγήσουν το εύρημα, με το σκιερό τετράγωνο να μοιάζει με μια είσοδο, κρυμμένη στα φύλλα πάγου της Ανταρκτικής.

Μερικές συνωμοσίες σχετικά με την επιβίωση του Χίτλερ μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο λένε ότι ο Άδόλφος διέφυγε στην Αργεντινή ή την Ανταρκτική.

Η πρόσφατη «ανακάλυψη» μιας κρυφής πόρτας ώθησε ορισμένους να πιστέψουν ότι πρόκειται για μια κρυφή γερμανική βάση, η οποία θα μπορούσε να είχε κατασκευαστεί το 1938 κατά τη διάρκεια μιας αποστολής εκεί για την παραγωγή πετρελαίου φαλαινών.

Δημοφιλείς θεωρίες... συνωμοσίας στο διαδίκτυο ισχυρίζονται τώρα ότι η πόρτα οδηγεί σε μια υπόγεια βάση όπου κρυβόταν η ναζιστική ελίτ, αλλά ορισμένοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τις εξωγήινες δυνατότητες του συγκεκριμένου ευρήματος.

Οι θεωρίες διασκορπίστηκαν στο Facebook καθώς οι χρήστες προσπάθησαν να βρουν ποιο θα μπορούσε να είναι το περίεργο σημείο, με έναν χρήστη να ισχυρίζεται ότι ήταν μια «πόρτα» που «οδηγεί σε αυτήν που βρήκαν στον Άρη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταλήφθηκε η Παμπιέντα και προχωρούν στο Κουράχοβο οι Ρώσοι-Αμερικανός Συνταγματάρχης: Μέχρι τον Σεπτέμβριο τελειώνουν όλα στην Ουκρανία (Βίντεο)

Εισήλθαν οι Ρώσοι στο Κουράχοβο μετά την Μαρίνκα ενώ η Πολεμική τους Αεροπορία ισοπεδώνει ουκρανικές δυνάμεις στο...