Κόσμος

Έξαλλος πιλότος τα "χώνει" σε αγενείς επιβάτες: «Να είστε καλοί με τις αεροσυνοδούς και να θυμάστε ότι κανείς δεν θέλει να ακούσει το βίντεο σας» (βίντεο)

Από έναν "ενοχλητικό" επιβάτη που ανάγκασε το αεροπλάνο να γυρίσει πίσω αφού αποκάλεσε τα μέλη του πληρώματος "σερβιτόρους" μέχρι έναν άλλο επιβάτη που καταγγέλθηκε επειδή παρακολουθούσε ταινίες ενηλίκων κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Αυτά είναι μόνο δύο από τα τελευταία περιστατικά που έχουν αρχίσει να εκνευρίζουν ιδιαίτερα τα πληρώματα των αεροσκαφών, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Έτσι και ένας πιλότος δεν άντεξε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, προχώρησε σε μια έντονη ομιλία και έγινε viral. Ξεκίνησε, λοιπόν, λέγοντας: «Να θυμάστε ότι οι αεροσυνοδοί είναι εδώ πρωτίστως για την ασφάλειά σας και μετά για να κάνουν την πτήση σας πιο ευχάριστη. Θα σας φροντίσουν, παιδιά, αλλά θα ακούσετε τι έχουν να πουν γιατί ακριβώς ότι τους πουν στο πιλοτήριο ή στην καμπίνα και αυτό που θα τους πω εγώ είναι αυτό που μετράει στο τέλος».

Ο πιλότος άρχισε να διαβάζει μερικούς από τους κανόνες και τις συμβουλές του προς τους επιβάτες του αεροπλάνου, ξεκινώντας με τα εξής: «Να είστε ευγενικοί μεταξύ σας, να σέβεστε ο ένας τον άλλον και κυρίως το πλήρωμα. Εσείς πρέπει να φέρεστε στους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλετε να σας φέρονται, αλλά πρέπει να το λέω σε κάθε πτήση, επειδή οι άνθρωποι δεν το κάνουν", και συνέχισε: «Εγωιστές και αγενείς και δεν ανεχόμαστε. ΕΝΤΆΞΕΙ;"

Φύγετε από το δρόμο των άλλων. Βάλτε τα σκουπίδια σας εκεί που ανήκουν. Όλοι έχουν πληρώσει για μια θέση. Να το θυμάστε αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μην ακουμπάτε στους άλλους. Μην κοιμάστε πάνω σε άλλους ανθρώπους. Μην λιποθυμάτε πάνω σε άλλους ανθρώπους ή μην σας τρέχουν τα σάλια».

Σε αυτό το σημείο, η αλήθεια είναι ότι οι επιβάτες έβαλαν τα γέλια. Συνεχίζοντας δυνατά, ο πιλότος είπε: «Κανείς δεν θέλει να ακούσει το βίντεό σας». Αντ' αυτού, ο πιλότος συμβούλευσε τους εν λόγω επιβάτες να χρησιμοποιήσουν τα "AirPods" ή τα "ακουστικά" τους.

Η πλειονότητα του διαδικτύου συμφώνησε με τη γλαφυρή ομιλία του πιλότου με έναν χρήστη του Instagram να γράφει: "Δεν έχει άδικο. Για να το λέει αυτό, αυτό σημαίνει ότι έχει βαρεθεί όλους αυτούς τους ηλίθιους ενήλικες".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές