Κόσμος

Ρόδος: Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «Γκίνας»

Τη σορό ενός άνδρα περισυνέλεξε εχθές, Σάββατο, το Λιμενικό, από τη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «Γκίνας» στη Ρόδο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Λιμενική Αρχή Ρόδου ενημερώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου για την ύπαρξη σορού, σε στάδιο προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου «Γκίνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η σορός περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στον λιμένα ν. Ρόδου.

Πρόκειται για άνδρα, ύψους περίπου 1,70 με 1,80, κανονικής σωματικής διάπλασης, ενώ έφερε γκρι κάλτσες και λευκό φανελάκι.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...