Κόσμος

Βρετανίδα «έκλεισε» καταλάθος ολόκληρο ξενοδοχείο για διακοπές στο Μπαλί

Μια γυναίκα έκλεισε τις διακοπές της στο Μπαλί και φτάνοντας στο μέρος που είχε «κλείσει» συνειδητοποίησε πως είχε νοικιάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο και όχι ένα απλό δωμάτιο Airbnb. Η Βρετανίδα έγινε viral στο TikTok εξηγώντας το πώς κατάφερε αυτό το λάθος.

Ένα χρόνο πριν οι παππούδες της επέλεξαν πού θα μείνουν στο οικογενειακό ταξίδι που θα έκαναν στο Μπαλί, με εκείνους να επιλέγουν μια σχετικά ακριβή επιλογή για ενοικίαση στα 3.000 δολάρια με την περιγραφή της ιστοσελίδας να αναγράφει πως είναι βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 11 άτομα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα μια εβδομάδα πριν την άφιξη της οικογένειας στο ξενοδοχείο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της τηλεφώνησε έκπληκτος απορώντας για το πώς κατάφερε η κοπέλα να κλείσει ολόκληρο το ξενοδοχείο με μόλις 3.000 δολάρια.

@jxx

WHY DOES STUFF LIKE THIS ALWAYS HAPPEN TO ME LOL

♬ original sound - Jas

Όμως αντί για μια μεγάλη βίλα, το ακίνητο ήταν τελικά ένα μικρό ξενοδοχείο. Ο διευθυντής είπε στη νεαρή ότι θα έφταναν περισσότεροι επισκέπτες επειδή είχαν κάνει κράτηση σε «ειδική τιμή».

Αλλά εν τέλει αυτό δεν έγινε αφού η κοπέλα είπε «Κανείς δεν μου εξήγησε ότι θα έμεναν άλλοι άνθρωποι εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω εδώ με την οικογένειά μου, αν έρθουν κι άλλοι άνθρωποι εδώ». Και τελικά πέρασε το δικό της και το ξενοδοχείο ήταν πριβέ.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε και το ξενοδοχείο με την κοπέλα να δείχνει την πισίνα με τις ξαπλώστρες, ένα τζάκι και ένα τραπεζάκι ping pong. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ