Κόσμος

Αποκλεισμένοι επί 10 ώρες σε αεροπλάνο της Ryanair με 42 βαθμούς! (Βίντεο)

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Ryanair με προορισμό το Μιλάνο από τη Μάλαγα της Ισπανίας πέρασαν μια εφιαλτική δοκιμασία, καθώς έμειναν αποκλεισμένοι επί 10 ώρες χωρίς κλιματισμό και με την θερμοκρασία να φτάνει στους 42 βαθμούς Κελσίου. Το οδυνηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε μια Τετάρτη (19/7).

Η απογοήτευση και η απελπισία κλιμακώθηκαν γρήγορα, καθώς το αεροπλάνο χωρίς κλιματισμό μετατράπηκε σε μια αφόρητη κόλαση. Ο Influencer Marco Ferrero κατέγραψε το χάος στο TikTok, όπου έχει ένα σημαντικό κοινό με περισσότερους από 400.000 χρήστες. Τα πλάνα αποκάλυψαν ιδρωμένους επιβάτες, που αναζητούσαν ανάσα από την αμείλικτη ζέστη, καταφεύγοντας σε μάταιες προσπάθειες να ανεμιστούν με περιοδικά, καπέλα και κάθε διαθέσιμο εφεδρικό αντικείμενο. Το πλήρωμα της πτήσης, επηρεασμένο εξίσου από τις καταπιεστικές συνθήκες, πάσχιζε να διατηρήσει την ηρεμία ανάμεσα στους επιβάτες.

Μετά από τρεις ώρες αγωνίας, οι επιβάτες επιτέλους επιτράπηκε να αποβιβαστούν, αλλά η αγωνία είχε ήδη καταβάλει το τίμημά της. Ορισμένα άτομα είχαν λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, γεγονός που ώθησε τους πρώτους ανταποκριτές να παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια στον διάδρομο προσγείωσης.

Ο Ferrero, στην ανάρτησή του στο TikTok με λεζάντα «η χειρότερη πτήση της ζωής μου», εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την απογοήτευσή του για την οδυνηρή εμπειρία. Κατηγόρησε ευθέως τη Ryanair, με τόνους απογοήτευσης και θυμού, επειδή υπέβαλε τους επιβάτες σε τόσο άσχημες συνθήκες.

Στο βίντεό του, ο Ferrero περιέγραψε ότι ένιωθε σαν να μην μπορούσε πλέον να αναπνεύσει, εκφράζοντας φόβο για την υγεία του. Αφηγήθηκε ότι μεταξύ των επιβατών είχαν εμφανιστεί κρίσεις πανικού, με αποτέλεσμα οι διάδρομοι να είναι γεμάτοι με άτομα που προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ