Κόσμος

Ισχυρός σεισμός 7,2 ρίχτερ στην Αλάσκα- Φόβοι για τσουνάμι

Σεισμός 7,3 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου της Αλάσκας νωρίς σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών USGS.

Μετά τον σεισμό εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι από το Σύστημα Προειδοποίησης για Τσουνάμι των ΗΠΑ.Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 9,3 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το USGS.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ηφαίστειο της περιοχής βρίσκεται σε έξαρση και όλα τα ερευνητικά κέντρα έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους, καθώς βλέπουν καπνούς να αναδύονται από το ηφαίστειο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αυτοί δεν συμφωνούν ποτέ με Τούρκους! Κούρδοι κομάντος του SDF κρατούν σημαία με τον Δικέφαλο αετό έτοιμοι για την επικείμενη σύγκρουση

Τουρκικές μηχανοκίνητες δυνάμεις εισήλθαν στο Χαλέπι προδικάζοντας ευθεία πολεμική σύγκρουση με τους Κούρδους το...