Κόσμος

Σάλος στο BBC: Παρουσιαστής πλήρωνε έφηβο για «ροζ» φωτογραφίες

Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται ότι έδωσε στον έφηβο πάνω από 35.000 λίρες από τότε που ήταν 17 ετών με αντάλλαγμα για πρόστυχες εικόνες.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο ανώνυμος άνδρας παρουσιαστής είχε πληρώσει στο φερόμενο θύμα δεκάδες χιλιάδες λίρες. Το BBC εξετάζει τους ισχυρισμούς και ο σταρ δεν θα βγει στον αέρα τις επόμενες ημέρες. Η Sun ανέφερε ότι η οικογένεια του νεαρού διαμαρτυρήθηκε στο BBC στις 19 Μαΐου.

Η μητέρα κατήγγειλε στην εφημερίδα ότι ο έφηβος που δεν κατονομάζεται, 20 ετών σήμερα, χρησιμοποίησε τα χρήματα του παρουσιαστή για να προμηθευτεί κοκαϊνη. Περιέγραψε στην εφημερίδα πώς το παιδί της είχε μετατραπεί από «χαρούμενος-τυχερός νεαρός σε ένα φάντασμα εθισμένο σε κρακ» μέσα σε τρία χρόνια.

Η ίδια πρόσθεσε για τον σταρ: «Όταν τον βλέπω στην τηλεόραση νιώθω άρρωστη. Κατηγορώ αυτόν τον άνθρωπο του BBC οτι κατέστρεψε τη ζωή του παιδιού μου. Πήρε την αθωότητα του παιδιού μου και του έδωσε χρήματα για κοκαΐνη που θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου».

Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε οποιεσδήποτε κατηγορίες πολύ σοβαρά και έχουμε διαδικασίες για να τις αντιμετωπίσουμε προληπτικά. Στο πλαίσιο αυτό εάν λάβουμε πληροφορίες που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση ή εξέταση, θα λάβουμε μέτρα για να το κάνουμε αυτό. Αυτό περιλαμβάνει την ενεργή προσπάθεια να μιλήσουμε με όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας για να αναζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να κατανοήσουμε την κατάσταση.

Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η εταιρεία ερεύνησε την καταγγελία της οικογένειας και εάν ήταν σκόπιμο ο παρουσιαστής, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, να παραμείνει στον αέρα μετά από μια σοβαρή καταγγελία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταλήφθηκε η Παμπιέντα και προχωρούν στο Κουράχοβο οι Ρώσοι-Αμερικανός Συνταγματάρχης: Μέχρι τον Σεπτέμβριο τελειώνουν όλα στην Ουκρανία (Βίντεο)

Εισήλθαν οι Ρώσοι στο Κουράχοβο μετά την Μαρίνκα ενώ η Πολεμική τους Αεροπορία ισοπεδώνει ουκρανικές δυνάμεις στο...