Κόσμος

Συναγερμός στη Γαλλία: Νεκρός διαδηλωτής - Έπεσε από ταράτσα κτηρίου

Ένας 19χρονος που βρισκόταν στη στέγη ενός καταστήματος Lidl στο Petit-Quevilly το βράδυ της Πέμπτης (29/6) έπεσε από ύψος 5 μέτρων, ενώ το κατάστημα έγινε στόχος ταραχών, καθώς μαίνονται τα επεισόδια στη Γαλλία για τη δολοφονία του 17χρονου Νοέλ από σφαίρα αστυνομικού.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρουέν και κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν αφήνει ελπίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένας νεαρός άνδρας πέθανε σήμερα το απόγευμα αφού έπεσε από μια στέγη στην οποία είχε ανέβει μαζί με έναν άλλο νεαρό άνδρα», είπε στο RTL ο εισαγγελέας της Ρουέν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...