Κόσμος

Ο Ερντογάν κάνει διακοπές στο «παλάτι» του στη Μαρμαρίδα

Ο Ερντογάν πέρα από μια παρέμβαση που έκανε υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν για το υποτιθέμενο «πραξικόπημα» της Wagner, δεν έχει δώσει άλλα «σημεία ζωής» (σ.σ. μίλησε και με τον Μητσοτάκη χθες) και αυτό εξηγείται, όπως είπε ο Τούρκος anchorman, από το γεγονός ότι βρίσκεται στο θερινό του παλάτι στην Μαρμαρίδα, στον κόλπο Οκλούκ.

«Μην ανησυχείτε, είναι καλά στην υγεία του, πήγε σήμερα και επισκέφθηκε το Karacasöğut (σ.σ. διάσημος πανέμορφος κολπίσκος της Μαρμαρίδας), ξεκουράζεται», σχολίασε ο Πορτοκάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τούρκος παρουσιαστής ανέφερε ακόμα ότι μαζί με τον Ερντογάν και στην είσοδο του κόλπου του Οκλούκ, έχουν αράξει μία φρεγάτα και δυο πλοία της ακτοφυλακής, τα οποία «δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μπει στον κόλπο».

  • Εικόνες του θερινού παλατιού είχαν δημοσιευθεί το 2021 από την τουρκική αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...