Κόσμος

Τουρκία: Θύμα ξυλοδαρμού δημοσιογράφος - «Αν ξαναγράψεις για τον δήμαρχο θα πεθάνεις»

Επίθεση από τους σωματοφύλακες δημάρχου της ανατολικής Τουρκίας δέχτηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος Σινάν Αϊγκιούλ, οι οποίοι τον απείλησαν μάλιστα ότι αν ξαναγράψει για τον δήμαρχο θα πεθάνει.

Την επίθεση δημοσιοποίησε ο Αϊγκούλ που έγραψε στο Twitter ότι τον ξυλοκόπησαν στο Τατβάν για αυτά που έγραφε για τον δήμαρχο.

«Οι άνθρωποι που μου επιτέθηκαν, με χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι, βρίζοντας και απειλώντας ‘αν ξαναγράψεις για τον δήμαρχο, θα πεθάνεις’. Με μεταφέρουν στο νοσοκομείο”, ανέφερε.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ένας από τους σωματοφύλακες και ένας αστυνομικός που εργάζεται στο δήμο συνελήφθησαν, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πάντως ο δήμαρχος σε ανάρτησή του καταδίκασε το περιστατικό, ενώ υποσχέθηκε να επισκεφτεί τον δημοσιογράφο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται