Κόσμος

Οργιάζουν τα σενάρια που θέλουν τον Ιμπραχίμ Καλίν ως επικεφαλής της ΜΙΤ

Μετά την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τοποθετήσει τον Χακάν Φιντάν στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, “φουντώνουν” τα σενάρια που θέλουν τον Ιμπραχίμ Καλίν να τοποθετείται στην -κενή πλέον- θέση του επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο – μέχρι πρότινος- εκπρόσωπος του προέδρου Ερντογάν, έκανε και μία αλλαγή που δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Ιμπραχίμ Καλίν άλλαξε σήμερα τη φωτογραφία προφίλ στο λογαριασμό του στο Twitter, επιλέγοντας μία πιο… σκοτεινή. 

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν ότι δεν είναι τυχαία αυτή η επιλογή φωτογραφίας, στην οποία επικρατεί το μαύρο χρώμα και ο Καλίν φαίνεται… μισός. Αντίθετα, κρύβει μηνύματα όπως ότι στα νέα του καθήκοντα στις μυστικές υπηρεσίες “θα είναι μισός στο προσκήνιο, μισός στο παρασκήνιο”, ενώ το ποτήρι με το τσάι στα χέρια του “πιθανώς συμβολίζει το τουρκικό κράτος”.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Μετά τις συγκρούσεις με μετανάστες σε Ιταλία και Σουηδία ήρθε η σειρά της Βρετανίας-Απώθησαν ολόκληρη αστυνομική δύναμη (Βίντεο)

Για να κατανοήσουμε δε το δογματικό/ιδεολογικό υπόβαθρο του εξισλαμισμού μέσω της μετανάστευσης, ολόκληρα Τμήματα του...