Κόσμος

Τουρκία: Φάλαινα εμφανίστηκε στη Μαρμαρίδα – Άναυδοι οι τουρίστες

Το κτηνώδες θαλάσσιο θηλαστικό μεγέθους άνω των 10 μέτρων μαγνήτισε τα βλέμματα των τουριστών οι οποίοι έσπευσαν να το απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μπροστά σε ένα παράξενο και όχι και τόσο συνηθισμένο βρέθηκαν τουρίστες που έκαναν τουρ με βάρκα στη Μαρμαρίδα στην Τουρκία, καθώς έμειναν έκπληκτοι και το με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν μία φάλαινα να αναδύεται.

Το κτηνώδες θαλάσσιο θηλαστικό μεγέθους άνω των 10 μέτρων μαγνήτισε τα βλέμματα των τουριστών οι οποίοι έσπευσαν να το απαθανατίσουν το πρωτόγνωρο για τους ίδιους θέαμα με τα κινητά τους τηλέφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Duvar τουρίστες είχαν ξεκινήσει το τουρ από την αρχαία πόλη της Άμου όταν με έκπληξη είδαν τη φάλαινα και άρχισαν να καταγράφουν τις κινήσεις τους δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο

Η φάλαινα εκτόξευσε νερό και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τα μάτια των τουριστών.

Αξίζει τα βεβαιωθεί πως η Μαρμαρίδα που βρίσκεται στα μικρασιατικά παράλια είναι σχετικά κοντά στα Δωδεκάνησα βρίσκεται 21 ναυτικά μίλια από το νησί της Ρόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...