Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ιμάμογλου για την επανεκλογή Ερντογάν: «Μην ανησυχείτε, πάλι θα τα καταφέρουμε»

"Κυρίες μου μην ανησυχείτε! Κύριοι να περπατάτε όρθιοι. Είμαστε ένα έθνος που καταφέρνουμε να κάνουμε πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάλι θα τα καταφέρουμε."


«Aγαπημένοι νέοι, μην τυχόν και απογοητευτείτε» το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος ανήκει στον χώρο της αντιπολίτευσης.

«Κυρίες μου μην ανησυχείτε! Κύριοι να περπατάτε όρθιοι. Είμαστε ένα έθνος που καταφέρνουμε να κάνουμε πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάλι θα τα καταφέρουμε. Πριν από πέντε χρόνια είχαμε απογοητευτεί. Όμως μετά από 8 μήνες στις δημοτικές εκλογές. Πετύχαμε υπέροχα αποτελέσματα» είπε ακόμη ο Ιμάμογλου στο μήνυμά του στο Twitter.

Η Μεράλ Ακσενέρ σχολίασε, επίσης, τη νίκη του Ερντογάν στον χθεσινό β' γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία.

Έστειλε, ειδικότερα, μήνυμα στον επανεκλεγέντα προεδρο «να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας».

«Eύχομαι στην τελευταία του θητεία του όπου επανεξελέγη, να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας και να ασκήσει τα καθήκοντα του προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε η Ακσενέρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...