Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Σοκ στο Μεξικό: 50 μετανάστες απήχθησαν από λεωφορείο

Οι μεξικανικές αρχές αναζητούν περίπου 50 μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε ένα λεωφορείο και πιστεύεται ότι έπεσαν θύματα απαγωγής.

Η απαγωγή έγινε στην πολιτεία Σαν Λουίς Ποτοσί, στο κεντρικό Μεξικό, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το λεωφορείο, οι δύο οδηγοί του οποίου αγνοούνται επίσης, ανακαλύφθηκε βορειότερα, στην πολιτεία Νουέβο Λεόν, την Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι αναπτύχθηκε η Εθνοφρουρά στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Είναι άγνωστο πότε έγινε η απαγωγή.

Την Τρίτη, οι υπηρεσίες ασφαλείας του Νουέβο Λεόν ανέφεραν μέσω του Twitter ότι εννέα μετανάστες, ηλικίας από 18 έως 35 ετών, διασώθηκαν. Όλοι τους κατάγονταν από την Ονδούρα και τη Βενεζουέλα. Η γενική εισαγγελία του Σαν Λουίς Ποτοσί προσπαθεί να διαπιστώσει εάν οι άνθρωποι αυτοί περιλαμβάνονταν στην ομάδα των απαχθέντων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...