Κόσμος

Τουρκία: Αδίστακτος δολοφόνος απήγαγε 12χρονο και το στραγγάλισε

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένας αδίστακτος δολοφόνος στην Τουρκία προχώρησε στην απαγωγή ενός παιδιού μόλις 12 ετών και στη συνέχεια το στραγγάλισε, όταν δεν πήρε τα λύτρα ύψους 400.000 ευρώ που ζήτησε. 

Το θύμα της απαγωγής ήταν ο 12χρονος Χαλέντ Χαγιακέντ, ο οποίος ήταν γιος κοσμηματοπώλη από τη Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στη πόλη της Τουρκίας, Μερσίνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παιδί έπαιζε αμέριμνο στον κήπο της πολυκατοικίας του όταν ο άνδρας το πλησίασε και το άρπαξε.

Στη συνέχεια ο δράστης τηλεφώνησε στην οικογένειά του και της ζήτησε λύτρα ύψους 400.000 ευρώ, απειλώντας ότι σε περίπτωση που ενημερωθεί η αστυνομία, θα σκότωνε το αγόρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η οικογένεια ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ύστερα από έρευνες κατέληξε στο συμπέρασμα πως το παιδί δεν είχε απομακρυνθεί από την πολυκατοικία.

Όπως έγινε γνωστό, το αγόρι απήχθη από τον επιστάτη της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, όταν η οικογένεια του παιδιού αποφάσισε να μην δώσει τα λύτρα, ο δράστης δεν δίστασε να στραγγαλίσει τον 12χρονο.

Ο Χαλέντ βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου με το άψυχο κορμί του να είναι τυλιγμένο σε ένα χαλί…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού