Κόσμος

Βέλγιο - Κλέιμαν: Αποβλήθηκε για 15 ημέρες από το σχολείο της η μαθήτρια που τον κατήγγειλε για βιασμό

Στις 11 Απριλίου 2023 ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν συνελήφθη μετά από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο για βιασμό της στο Κολωνάκι.

Ο έμπειρος Ισραηλινός τερματοφύλακας που από την αρχή δήλωσε αθώος αφέθηκε εν συνεχεία ελεύθερος με εγγύηση και θα περιμένει την δίκη του. Η μαθήτρια που είχε έρθει εκδρομή στην Αθήνα επέστρεψε στο Βέλγιο μαζί με το σχολείο της και τιμωρήθηκε με 15ημερη αποβολή.

Οπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «7sur7.be» αποβλήθηκε τόσο εκείνη όσο και οι συμμαθητές της επειδή εκείνο το βράδυ παραβίασαν τους κανονισμούς και δεν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που διέμεναν την ώρα που έπρεπε. «Αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την νύχτα της επίθεσης έπρεπε να είχαν γυρίσει το αργότερο στις 01:30 αφού οι μαθητές ήταν ελεύθεροι, όμως εκείνοι 'έσπασαν' τους κανόνες και το περιστατικό συνέβη περίπου στις 02:00. Για αυτό η διεύθυνση αποφάσισε να αποβάλει για 15 ημέρες τους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς, ενώ τους απέβαλε και από ορισμένες αθλητικές δραστηριότητες.

Το σχολείο δεν τοποθετήθηκε περαιτέρω επί της αποβολής, αρκούμενο να επιβεβαιώσει ότι έχουν επιβληθεί οι σχετικές κυρώσεις» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...