Κόσμος

Romotow: Αυτό είναι το αναδιπλούμενο τροχόσπιτο που μοιάζει με στικάκι

Η W2, μία αρχιτεκτονική εταιρία από τη Νέα Ζηλανδία, δημιούργησε ένα τροχόσπιτο διαφορετικό από τα άλλα. Η έμπνευση για το design προήλθε από τα στικάκια USB, για πρώτη φορά το 2012, ενώ αποκαλύφθηκε ως προϊόν το 2018. Τώρα, το Romotow είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά.

Χάρη σε ένα αυτόματο υδραυλικό μηχανισμό, το εσωτερικό τμήμα του τροχόσπιτου αναδιπλώνεται κατά 90 μοίρες, δημιουργώντας ένα σχήμα Γ, επεκτείνοντας έτσι το χώρο του πατώματος κατά 70%. Το τμήμα που αποκαλύπτεται όταν μετακινηθεί το εσωτερικό μέρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βεράντα με σκεπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχει επιλογή με δύο κρεβατοκάμαρες για φιλοξενία 4 ατόμων, οι οποίες χωρίζονται από το μπάνιο, ή επιλογή με μία κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, σαλόνι και κουζίνα. Οι τοίχοι, το πάτωμα και η οροφή είναι μονωμένοι και το εξωτερικό περίβλημα είναι από αλουμίνιο. Από εξοπλισμό προσφέρονται μία επιτοίχια τηλεόραση, κάμερα για όπισθεν, ηχοσύστημα και ένας εξωτερικός προτζέκτορας.

Στην οροφή υπάρχουν ηλιακά πάνελ 395W και μία επεκτάσιμη μπαταρία 200Ah. Η τιμή του ξεκινά από τα $268.000.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Μετά τις Κορβέτες έρχεται ορυμαγδός οπλικών συστημάτων από την ΕΕ και για την Ελλάδα-Το Γαλλικό σχέδιο και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα εξόχως σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, που είναι η  υλοποίηση του Γαλλικού σχεδίου, που...