Κόσμος

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Μπάιντεν: «Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να δώσουμε ένα καλό μάθημα στις ΗΠΑ»

Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ και του Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση των Γκρίζων Λύκων.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον κόσμο να τον ψηφίσει για να δώσουν ένα «ισχυρό μάθημα στις ΗΠΑ και στον Μπάιντεν».

Αναλυτικά ο Ερντογάν σε επίσκεψή του στα γραφεία των Γκρίζων Λύκων τόνισε:

«Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να δώσουμε ένα καλό μάθημα στην Αμερική. Από τη μια ο Mπάιντεν μιλάει από εκεί, από την άλλη ο πρέσβης του Μπάιντεν εδώ πάει και επισκέπτεται τον bye bye Κεμάλ. Είναι ντροπή, βάλε το μυαλό σου να δουλεύει. Εσύ είσαι πρέσβης. Αυτός που πρέπει να απευθυνθείς είναι ο πρόεδρος. Εσύ τώρα με ποιόν τρόπο θα ζητήσεις ραντεβού από τον πρόεδρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πύλες μας για τον πρέσβη έχουν κλείσει. Δεν μπορεί να ξαναμπεί. Γιατί; Διότι πρέπει να ξέρεις τα όρια σου. Θα πρέπει ως πρέσβης να ξέρεις τα καθήκοντα σου. Όσο δεν μαθαίνεις αυτή η πύλη ( της προεδρίας) δεν είναι έτσι περάστε. Δεν μπορείς να μπεις»!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί