Κόσμος

Βραζιλία: Συγκλονιστικές εικόνες με έγκυο να γεννάει μέσα σε ασανσέρ

Στη Βραζιλία μια 34χρονη έγκυος γέννησε όρθια μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της και ευτυχώς εκείνη, αλλά και η κορούλα που έφερε στον κόσμο, χαίρουν άκρας υγείας.

Η έγκυος από την Βραζιλία βρισκόταν στην 37η εβδομάδα κύησης όταν έσπασαν τα νερά της, όπως είπε μιλώντας στο CNN. Η γυναίκα τόνισε ότι γύρω στα μεσάνυχτα ένιωσε έντονες συσπάσεις και αμέσως τηλεφώνησε στο σύζυγό της ο οποίος δεν ήταν σπίτι.

Ο άνδρας της γυναίκας από τη Βραζιλία τηλεφώνησε αμέσως μετά σε μια γειτόνισσα της εγκύου και τη μητέρα της 34χρονης, που είναι νοσηλεύτρια.

Η μητέρα της 34χρονης παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην κόρη της και την πήγε προς το ασανσέρ προκειμένου να πάνε στο νοσοκομείο. Η κορούλα της γυναίκας από την Βραζιλία, όμως… βιαζόταν να βγει στον κόσμο και έτσι η έγκυος γέννησε τελικά το παιδί της μέσα στο ασανσέρ και μάλιστα όρθια. Είχε βέβαια, την βοήθεια της μητέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις γεννήθηκε το κοριτσάκι, η 34χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία και η μητέρα της πήραν το νεογέννητο παιδάκι και το πήγαν να το δει ο μεγαλύτερος αδερφός της, ο 4χρονος Πετρούς. Αμέσως μετά η γυναίκα και η μητέρα της πήγαν στο νοσοκομείο με το νεογέννητο βρέφος.

Το κοριτσάκι είχε ύψος 41 εκατοστά και ζύγιζε 2,165 κιλά. Η μητέρα πήρε εξιτήριο άμεσα. Το μωρό χρειάστηκε να μείνει στο μαιευτήριο για να του παρασχεθούν κάποιες απαραίτητες φροντίδες. Οι γονείς αποφάσισαν να ονομάσουν το κοριτσάκι Τζοάνα Κασέλα Αμάρο προς τιμήν της γιαγιάς της.

Τις συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε κάμερα που υπήρχε στο σημείο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ