Κόσμος

Η 14χρονη σκυλίτσα που έπεσε σε φρεάτιο 7 μέτρων ψάχνοντας λιχουδιές

Σε περιπέτειες μπήκε η Τες, ένα 14χρονο λαμπραντόρ ριτρίβερ, όταν έψαχνε τροφή και βρέθηκε σε άλλη διαδρομή από αυτήν που υπολόγιζε! Οι πυροσβέστες του Όρεγκον κατάφεραν τελικά να τη διασώσουν, όταν εκείνη έπεσε σε ένα φρεάτιο, το οποίο ήταν χωρίς κάλυμμα.

«Απλά πλησίασε περιμένοντας μια λιχουδιά, πήγε πάνω από το φρεάτιο και εξαφανίστηκε», δήλωσε ο Λάρι Μπέτλερ, ιδιοκτήτης της Τες, στο KGW 8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σοκ του αφεντικού της

«Ήταν μεγάλο σοκ» να βλέπει τον σκύλο του να εξαφανίζεται μέσα στην τρύπα και αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του για να της ανακοινώσει τα τρομακτικά νέα.

«Ήταν τρελό», σχολίασε η Λίντα Μπέτλερ, που επίσης έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο σκύλος της μπορεί να βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο. «Περάσαμε μια δύσκολη φάση, που σχεδόν κόντεψε να πεθάνει, πριν τα Χριστούγεννα, οπότε ήταν τύπου: «Τι άλλο μπορεί να γίνει;».

Η σωτηρία της σκυλίτσας

Τελικά ένας πυροσβέστης μπήκε στο φρεάτιο για να ασφαλίσει την Τες σε έναν ιμάντα, ώστε να μπορέσουν να την τραβήξουν επάνω χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τροχαλίας.

Η Τες, η οποία βρισκόταν κάτω από το έδαφος για σχεδόν μία ώρα, δεν βρέθηκε τραυματισμένη όταν οι διασώστες κατέβηκαν κοντά της, καθώς υπήρχε ένας σωρός από φύλλα και άλλα διάφορα σκουπίδια που έκαναν πιο ομαλή την πτώση της.

 Η Λίντα αποκάλεσε τους πυροσβέστες «ήρωες», επειδή έσωσαν τον σκύλο της : «Θέλουμε απλώς να πούμε στα άλλα σκυλιά, μην γίνετε σαν την Τες», αστειεύτηκε. «Μην πλησιάζετε ανθρώπους και περιμένετε να πάρετε λιχουδιές γιατί μπορεί να πέσετε σε τρύπα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ